‘Dünyanın en iyi 50 oteli’ arasında yalnızca bir İspanyol oteli kaldı - Tourexpi, sizler için turizmde olup bitenleri takip ediyor!



Uluslararası
‘Dünyanın en iyi 50 oteli’ arasında yalnızca bir İspanyol oteli kaldı
Otel şirketi, uluslararası tanınırlığın "Madrid'in lüks bir destinasyon olduğunu yeniden teyit ettiğini" belirtiyor.
‘Dünyanın en iyi 50 oteli’ arasında yalnızca bir İspanyol oteli kaldı

Galası 17 Eylül'de Londra'da (Birleşik Krallık) düzenlenen 'Dünyanın En İyi 50 Oteli'nin ikinci edisyonunda İspanyol temsili azaldı. İngiliz şirketi  William Reed'in desteklediği ve aralarında otelciler, seyahat gazetecileri, eğitimciler ve deneyimli lüks gezginlerin de bulunduğu 600 kişilik bir grubun oylarıyla hazırlanan listede İspanya'da yalnızca bir otel işletmesi kaldı.

49. edisyonuyla 2023'e gizlice girmeyi başaran Six Senses Ibiza, bu yıl Hong Kong, Tokyo (Japonya) ve Bangkok'tan (Tayland) kuruluşların liderliğindeki ezici bir Asya varlığıyla sıralamanın dışında kaldı. Aslında Capella Bangkok oteli ilk sırayı aldı.

Tek İspanyol temsilci, varlığını tekrarlayan yenilenmiş Four Seasons of Madrid'dir. “Ekibimizin bir kez daha Dünyanın En İyi 50 Oteli listesine 32. sırada yer alması inanılmaz bir onurdur. Bu ödül tanınmayı temsil etmektedir. Four Seasons Hotel Madrid genel müdürü ve Bölge Başkan Yardımcısı Alejandro Bernabé, "Tüm otel ekibinin konuklarımızın beklentilerini aşmak için her gün gösterdiği çabanın ve mükemmelliğe olan sarsılmaz bağlılığımızın eseridir" dedi.

"Bu ay dördüncü yıl dönümümüzü kutladığımız şu günlerde, bu ödül şüphesiz tüm Four Seasons Hotel Madrid ailesi için mükemmel bir takdirdir ve Madrid'in lüks bir destinasyon olduğunu bir kez daha teyit etmektedir" diye ekledi.

Kaynak: https://www-tourinews-es.translate.goog/empresas-turismo/solo-hotel-espanol-resiste-entre-50-mejores-mundo_4483029_102.html?_x_tr_sl=es&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=es&_x_tr_pto=wapp

Resim: © Tourinews


Copyright 2020 Tourexpi.com - Alle Rechte Vorbehalten | Impressum | Über Uns
Web sitemiz tüm desktop, tablet ve mobil cihazlarda çalışmaktadır.
Tourexpi, turizm haberleri, Reisebüros, tourism news, noticias de turismo, Tourismus Nachrichten, новости туризма, travel tourism news, international tourism news, Urlaub, urlaub in der türkei, день отдыха, holidays in Turkey, Отдых в Турции, global tourism news, dünya turizm, dünya turizm haberleri, Seyahat Acentası,