Aldiana, Afrika'da RIU ve Meliá'nın izinden gidiyor - Tourexpi, sizler için turizmde olup bitenleri takip ediyor!



Uluslararası
Aldiana, Afrika'da RIU ve Meliá'nın izinden gidiyor
Alman tur operatörü Dertour, Avrupalı turizm devi TUI Group'un izinden gidiyor ve ana otel şirketi Aldiana'yı Afrika'nın gözde destinasyonlarından biri olan Zanzibar'a (Tanzanya) götürüyor.
Aldiana, Afrika'da RIU ve Meliá'nın izinden gidiyor

Aynı şekilde zincir, söz konusu destinasyonda iki işletmesi olan RIU Hotels veya Meliá Hotels International gibi İspanyol şirketleriyle de rekabet edecek .

Ancak yeni Aldiana Club Zanzibar'ın açılışının Robinson markasının (TUI) yakın zamanda duyurduğu açılıştan önce gerçekleştiği doğrudur , çünkü Dertour zinciri yeni otelini 1 Kasım'da açmayı planlarken TUI kışı bekleyecek. 2026/2027 sezonu.

FVW'ye göre Aldiana otelinde 151 oda ve süit , iki yüzme havuzu, bir büfe restoran, başka bir alakart restoran ve üç bar bulunacak . Ayrıca bir spor salonuna ve tenis, paddle tenisi veya plaj voleybolu gibi spor aktivitelerine yönelik diğer olanaklara da sahip olacak.

“Yeni Club Zanzibar ile misafirlerimize eşsiz deneyimler ve unutulmaz tatiller sunan sıra dışı bir destinasyonun kapısını açıyoruz . Aldiana CEO'su Andreas Pospiech , "Bu güzel yeri Aldiana ailemize eklemekten gurur duyuyoruz" dedi .

Dertour grubunun otel bölümü genel müdürü Karl J. Pojer ise şunları söyledi: "Teklifimizi uzun mesafeli rotaları da kapsayacak şekilde genişletmek, başarılı premium kuruluşlar markamızın genişleme stratejisi için bir sonraki mantıklı adımdı ."

Kaynak: https://www-tourinews-es.translate.goog/resumen-de-prensa/notas-de-prensa-destinos-turismo/aldiana-zanzibar-tanzania-africa-hotel-sigue-pasos-tui-riu-melia_4482618_102.html?_x_tr_sl=es&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=es&_x_tr_pto=wapp

Resim: © Aldiana


Copyright 2020 Tourexpi.com - Alle Rechte Vorbehalten | Impressum | Über Uns
Web sitemiz tüm desktop, tablet ve mobil cihazlarda çalışmaktadır.
Tourexpi, turizm haberleri, Reisebüros, tourism news, noticias de turismo, Tourismus Nachrichten, новости туризма, travel tourism news, international tourism news, Urlaub, urlaub in der türkei, день отдыха, holidays in Turkey, Отдых в Турции, global tourism news, dünya turizm, dünya turizm haberleri, Seyahat Acentası,