Silversea akıntıya karşı: kruvaziyer hattı ilk otelini duyurdu - Tourexpi, sizler için turizmde olup bitenleri takip ediyor!



Uluslararası
Silversea akıntıya karşı: kruvaziyer hattı ilk otelini duyurdu
Royal Caribbean yan kuruluşu, Antarktika'ya olan keşif gezilerini önemli bir yatırımla güçlendirmeye karar verdi.
Silversea akıntıya karşı: kruvaziyer hattı ilk otelini duyurdu

En son trend, Four Seasons veya Ritz Carlton gibi kendi kruvaziyer şirketlerini kuran otel şirketleri tarafından belirleniyordu; ancak Silversea Cruises (Royal Caribbean Group) alışılmışın dışında gitmeye karar verdiler ve ilk otellerinin inşasını duyurdular. 

Konaklama, dünyanın en güneyindeki şehir olan ve nakliye şirketinin Antarktika sezonunda ana limanının bulunduğu Puerto Williams'ta (Şili) yer alacak. 150 odalı olacak yeni otel, Şilili yatırımcılardan oluşan bir konsorsiyumun işbirliğiyle inşa edilecek ve açılışı 2025 yılı sonunda planlanıyor. Otelde restoran, bar ve lounge, spor salonu ve hediyelik eşya dükkanı bulunacak.

Bu yatırımın amacı, lüks seferler konusunda uzmanlaşmış denizcilik şirketinin faaliyetlerini desteklemektir. Şirket, otelin “Beyaz Kıta”ya gezileri kolaylaştıracağını açıklıyor. Silversea'nin Antarktika Köprüsü hava yolculuğu programına (Antarktika'ya giden en hızlı ve en doğrudan rota) katılan yolcular, daha iyi bir deneyim için Şili'nin başkenti Santiago'dan doğrudan Puerto Williams'a uçacaklar.

Silversea Başkanı Bert Hernandez, "Bu bölgeye seyahat eden misafirler için geleneksel engelleri ortadan kaldıran kesintisiz yolculuklar sunarak Antarktika'ya seyahat deneyimini geliştirmekten mutluluk duyuyoruz" dedi. "Bu yapı bizi yalnızca diğer kutup gezilerinden farklı kılmakla kalmıyor, aynı zamanda Silversea deneyimsel lüks seyahatte standardı belirlemeye devam ederken yenilikçiliğe ve mükemmelliğe olan bağlılığımızı da yeniden doğruluyor" diye ekledi.

Kaynak: https://www-tourinews-es.translate.goog/empresas-turismo/silversea-cruceros-primer-hotel-chile-antartica_4483115_102.html?_x_tr_sl=es&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=es&_x_tr_pto=wapp

Resim: © Tourinews


Copyright 2020 Tourexpi.com - Alle Rechte Vorbehalten | Impressum | Über Uns
Web sitemiz tüm desktop, tablet ve mobil cihazlarda çalışmaktadır.
Tourexpi, turizm haberleri, Reisebüros, tourism news, noticias de turismo, Tourismus Nachrichten, новости туризма, travel tourism news, international tourism news, Urlaub, urlaub in der türkei, день отдыха, holidays in Turkey, Отдых в Турции, global tourism news, dünya turizm, dünya turizm haberleri, Seyahat Acentası,