Sevilla, turist kiralama düzenlemelerini onayladı: sınır 32.400 evdir - Tourexpi, sizler için turizmde olup bitenleri takip ediyor!



Uluslararası
Sevilla, turist kiralama düzenlemelerini onayladı: sınır 32.400 evdir
Belediye Meclisi, düzenlemenin özellikle daha fazla doygunluk gösteren mahallelerde turistik apartmanların çoğalmasına son vereceğini savunuyor.
Sevilla, turist kiralama düzenlemelerini onayladı: sınır 32.400 evdir

Sevilla Kent Konseyi genel kurulu, kentte turistlerin kullanımına yönelik konutların sınırlandırılması yönündeki belediye düzenlemesini onayladı. Yönetmelikler, tatil amaçlı kiralık evlerin mahalle başına toplamın %10'u kadar bir sınır getiriyor. Her bir alanın sosyal ve kültürel bağlamı dikkate alınarak sonraki incelemelerde sınırın "önemli ölçüde" azaltılabileceğini açıklıyorlar.

Kentsel Planlama, Çevre Koruma, Miras, Konut, Belediye Binalarından sorumlu dördüncü belediye başkan yardımcısı ve meclis üyesi Juan de la Rosa Bonsón, "Bu, şehrimizdeki önemli turizm sektörünü bir arada yaşamaya uyumlu hale getirmek için bir adım daha atıyor" dedi., Eğitim ve Gençlik.

Düzenlemenin, özellikle Antiguo veya Triana gibi daha fazla doygunluk gösteren mahallelerde turistik apartmanların çoğalmasına son vereceğini savunuyor. Ancak muhalefet, %10 sınırının şehirde toplam 32.400 evin turist kullanımına izin verilmesi anlamına geleceğini, yani şu anda mevcut olandan 22.705 daha fazla olduğunu (Endülüs Cuntası Resmi Siciline kayıtlı 9.695 ev var) savunuyor.

Otelciler düzenlemeleri kutluyor

Sevilla ve İl Otelciler Birliği (AHS), bunun "bir dönüm noktası olduğunu" ve büyümenin organizasyonuna katkıda bulunacağını, bölge sakinleri üzerindeki etkiyi sınırlayacağını ve turizm sektörüne faydalı olacağını belirterek genel kurul onayını kutladı. genel olarak.

Dernek başkanı Manuel Cornax, "Ziyaretçilerimize vatandaşların çıkarlarını koruyarak daha iyi bir ürün sunabilmek için bu önlemlerin turizm olgusu geliştikçe gelişeceğini umuyoruz" dedi.

Kaynak: https://www-tourinews-es.translate.goog/destinos-turismo/sevilla-aprueba-limitar-alquiler-turistico_4483209_102.html?_x_tr_sl=es&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=es&_x_tr_pto=wapp

Resim: © Tourinews


Copyright 2020 Tourexpi.com - Alle Rechte Vorbehalten | Impressum | Über Uns
Web sitemiz tüm desktop, tablet ve mobil cihazlarda çalışmaktadır.
Tourexpi, turizm haberleri, Reisebüros, tourism news, noticias de turismo, Tourismus Nachrichten, новости туризма, travel tourism news, international tourism news, Urlaub, urlaub in der türkei, день отдыха, holidays in Turkey, Отдых в Турции, global tourism news, dünya turizm, dünya turizm haberleri, Seyahat Acentası,