Ryanair check-in kontuarlarını ortadan kaldırırken, Austrian yeni bir gelir kaynağına dönüştürüyor - Tourexpi, sizler için turizmde olup bitenleri takip ediyor!



Uluslararası
Ryanair check-in kontuarlarını ortadan kaldırırken, Austrian yeni bir gelir kaynağına dönüştürüyor
Ryanair gibi havayolları check-in kontuarlarını tamamen ortadan kaldırmaya çalışırken, diğer şirketler bu hizmeti daha premium bir statüye yükselterek önemli bir tamamlayıcı gelir kaynağına dönüştürmeyi hedefliyor.
Ryanair check-in kontuarlarını ortadan kaldırırken, Austrian yeni bir gelir kaynağına dönüştürüyor

Luftansa grubunun bir yan kuruluşu olan Avusturya Havayolları, Viyana Havalimanı'nda (Avusturya) 30 dakikalık özel bir check-in kontuarıyla özel bir check-in hizmeti başlattı. 

Avusturya'nın başkentinden Lufthansa, SWISS veya adı geçen Avusturyalı ile uçmayı planlayan tüm müşteriler, bu hizmeti uçuştan sekiz gün öncesine kadar 99 avro karşılığında satın alabilirler. Havaalanına vardığınızda havayolu çalışanları sizi bizzat karşılıyor ve kişisel mesaj veya logolarla kişiselleştirilebilen rezerve kontuarınıza götürüyor.

Kaynak: https://www-tourinews-es.translate.goog/resumen-de-prensa/notas-de-prensa-empresas-turismo/ryanair-eliminara-mostradores-facturacion-austrian-fuente-ingresos_4483216_102.html?_x_tr_sl=es&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=es&_x_tr_pto=wapp

Resim: © Austrian Airlines


Copyright 2020 Tourexpi.com - Alle Rechte Vorbehalten | Impressum | Über Uns
Web sitemiz tüm desktop, tablet ve mobil cihazlarda çalışmaktadır.
Tourexpi, turizm haberleri, Reisebüros, tourism news, noticias de turismo, Tourismus Nachrichten, новости туризма, travel tourism news, international tourism news, Urlaub, urlaub in der türkei, день отдыха, holidays in Turkey, Отдых в Турции, global tourism news, dünya turizm, dünya turizm haberleri, Seyahat Acentası,