rtk Travel Center Belçika'da büyümek istiyor ve franchise arıyor - Tourexpi, sizler için turizmde olup bitenleri takip ediyor!



Uluslararası
rtk Travel Center Belçika'da büyümek istiyor ve franchise arıyor
Seyahat acenteleri ağından Flanders'daki girişimcilere çağrıda bulunarak onları katılmaya davet ediyorlar.
rtk Travel Center Belçika'da büyümek istiyor ve franchise arıyor

rtk Travel Center, girişimcilere köklü ve güvenilir bir franchise'a katılma fırsatı sunan, hızla büyüyen bir seyahat acenteleri ağıdır. Tamamı Belçika'nın Fransızca konuşulan bölgesinde bulunan ve 23'üncüsü Kasım ayında açılacak olan 22 temsilciliği halihazırda faaliyette olan şirket, Flaman bölgesinde temsilcilikler açarak erişimini genişletme stratejik hedefiyle varlığını genişletmeye devam ediyor. Bu da daha geniş ve daha çeşitli bir müşteri havuzuna sahip olmasını sağlayacak. 

Ağdan Flanders'daki girişimcileri çağırarak, onları şirketin ulusal erişime sahip, ülke çapında kişiselleştirilmiş ve yüksek kaliteli seyahat hizmetleri sunan bir marka olma stratejisine katılmaya ve katkıda bulunmaya davet ediyorlar. Franchise sahiplerinin, rtk Travel Center'ın bir parçası olarak, uluslararası alanda tanınan bir markanın gücünden yararlandıklarını ve aynı zamanda kendi işlerini kişisel bir dokunuşla yönetme özerkliğini koruyabileceklerini vurguluyorlar.

Franchise modelinin, yeni acente sahiplerine, yerleşik tur operatörleri ve DMC'lerden oluşan seçkin bir ağa erişim sağladığını vurguluyorlar. "rtk'nin küresel seyahat sağlayıcılarıyla olan kapsamlı ittifakları, franchise sahiplerinin rekabetçi teklifler ve özel seyahat paketleri sunmasına olanak tanıyarak müşteriler için değer teklifini daha da artırıyor" yorumunu yapıyorlar.

Ayrıca iş ortaklarının, işletmelerinin gelişmesini sağlamak için en son pazarlama stratejilerinden, ileri teknoloji platformlarından ve sürekli profesyonel destekten yararlanabileceklerini söylüyorlar. Şirket, franchise sahiplerini önceden deneyimleri olmasa bile seyahat sektöründe başarılı olmak için gerekli bilgi, beceri ve araçlarla donatmak için kapsamlı bir eğitim programı sunmaktadır. "Müşteri hizmetleri tekniklerinden karmaşık rezervasyon sistemlerinde gezinmeye kadar rtk, franchise sahiplerinin modern gezginlerin taleplerini karşılamaya iyi hazırlanmalarını sağlıyor" diye detaylandırıyorlar.

RTK Travel Center'ın mükemmel müşteri hizmeti, kişiselleştirilmiş seyahat deneyimleri ve günümüz gezginlerinin değişen ihtiyaçlarına uyum sağlayan yenilikçi çözümler sunmaya kararlı olduğunu, bu nedenle franchise ağının, müşterilerin unutulmaz geziler planlamalarına yardımcı olan kişiselleştirilmiş yaklaşımıyla tanındığını vurguluyorlar.

"RTK Travel Center'a katılmak, işbirliğine, büyümeye ve başarıya değer veren dinamik ve destekleyici bir seyahat topluluğunun parçası olmak anlamına gelir. Ağ genişlemeye devam ettikçe, franchise sahipleri yalnızca sektördeki zengin bilgi birikimine erişim kazanmakla kalmaz, aynı zamanda anahtar haline gelir. Flanders'a genişlemeyi planlayan rtk Seyahat Merkezi, seyahat konusunda tutkulu olan ve müşterilere olağanüstü deneyimler sunmaya kendini adamış girişimcilere, Belçika'nın her yerinde seyahat edenlere fayda sağlayacak ulusal bir varlık yaratmaya heyecan verici bir yol sunuyor."

Kaynak: https://www-tourinews-es.translate.goog/empresas-turismo/rtk-travel-center-quiere-crecer-en-belgica-hace-llamamiento-franquiciados_4483066_102.html?_x_tr_sl=es&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=es&_x_tr_pto=wapp

Resim: © rtk


Copyright 2020 Tourexpi.com - Alle Rechte Vorbehalten | Impressum | Über Uns
Web sitemiz tüm desktop, tablet ve mobil cihazlarda çalışmaktadır.
Tourexpi, turizm haberleri, Reisebüros, tourism news, noticias de turismo, Tourismus Nachrichten, новости туризма, travel tourism news, international tourism news, Urlaub, urlaub in der türkei, день отдыха, holidays in Turkey, Отдых в Турции, global tourism news, dünya turizm, dünya turizm haberleri, Seyahat Acentası,