rtk International büyümeye devam ediyor - Tourexpi, sizler için turizmde olup bitenleri takip ediyor!



Uluslararası
rtk International büyümeye devam ediyor
rtk International S.A. büyüme rotasını başarıyla sürdürüyor. 2003 yılındaki kuruluşundan bu yana, ortak acentelerin sayısı istikrarlı bir şekilde artıyor. On bir Avrupa ülkesinden neredeyse 2.000 seyahat acentesi artık rtk International'a ait.
rtk International büyümeye devam ediyor

En son başarı ise Belçika'da 23. rtk Seyahat Merkezi'nin açılmasıdır. Daha önce, bahar aylarında rtk Romanya'nın kurulmasıyla yaklaşık 50 yeni seyahat ortağı eklenmiş ve yaz aylarında yaklaşık 300 seyahat acentesini içeren Swiss STAR Enterprises AG ile stratejik bir ortaklık imzalanmıştı.

Avitour ve Avilux Travel S.A. ile Belçika ve Lüksemburg'un yanı sıra Fransa ve Hollanda'da halihazırda önemli işbirlikleri mevcuttur. rtk International Avusturya, İtalya ve Slovenya'da da başarıyla faaliyet göstermektedir. rtk International, Belçika'da 300 seyahat acentesi ile Avitour işbirliğiyle temsil edilmekte ve burada aynı zamanda “rtk Travel Center” franchise markası olarak faaliyet göstermektedir. 2023 yılı sonunda seyahat dergisi Pag-tour okuyucuları tarafından “Yılın En İyi Seyahat Acentası” seçildi.

RTK International CEO'su Thomas Bösl şöyle diyor: "Amacımız, özellikle orta ölçekli seyahat acentelerinin bağımsızlıklarını kaybetmeden güçlü işbirliğinin avantajlarına erişmelerini sağlamak." Yönetim kurulundaki meslektaşı Cécile Mariani şunları ekliyor: "Başlıca avantajlar arasında özel koşulların müzakere edilmesi, maliyet optimizasyonunda destek ve özel tekliflere erişim yer alıyor."

Resim: © rtk international


Copyright 2020 Tourexpi.com - Alle Rechte Vorbehalten | Impressum | Über Uns
Web sitemiz tüm desktop, tablet ve mobil cihazlarda çalışmaktadır.
Tourexpi, turizm haberleri, Reisebüros, tourism news, noticias de turismo, Tourismus Nachrichten, новости туризма, travel tourism news, international tourism news, Urlaub, urlaub in der türkei, день отдыха, holidays in Turkey, Отдых в Турции, global tourism news, dünya turizm, dünya turizm haberleri, Seyahat Acentası,