RIU'da nesil değişimi: Naomi Riu, TUI ile ortak şirketin Yönetim Kuruluna katıldı - Tourexpi, sizler için turizmde olup bitenleri takip ediyor!



Uluslararası
RIU'da nesil değişimi: Naomi Riu, TUI ile ortak şirketin Yönetim Kuruluna katıldı
RIU Grubu, kardeşi Luis Riu ile birlikte yürüttüğü CEO görevinden Carmen Riu'nun istifasının ardından nesil değişimini hızlandırmaya karar verdi.
RIU'da nesil değişimi: Naomi Riu, TUI ile ortak şirketin Yönetim Kuruluna katıldı

Artık kızı ve otel şirketinin mali müdürü Naomi Riu, Riusa II'nin Yönetim Kurulu sekreteri olacak ve her iki pozisyonu da uyumlu hale getirecek.

Riusa II'nin, diğer sahip olunan otellerin yanı sıra RIU markalı otellerin işletilmesi için RIU Grubunun Alman tur operatörü TUI ile %50 hissesine sahip olduğu şirket olduğunu hatırlamakta fayda var.

Böylece Naomi Riu, başkan olan Yönetim Kurulu'ndaki teyzesi Carmen Riu'nun yerini alıyor. O zamanlar, 2018'de Naomi, mali yönetimde kuzeni Joan Trian Riu'nun yerini aldı. Aynı şekilde şirketin finans direktörü olarak 'Tourinews Awards 2022, Geleceğin İlhamı!' jürisinde yer aldı..

Şimdi, Cinco Días'ın bildirdiği gibi, Naomi Riu iki büyük zorlukla yüzleşmek zorunda kalacak: Yönetim Kurulu'ndan ailenin dördüncü kuşağını yönetim organlarına entegre etmek zorunda kalacak, otel şirketinin mali direktörü olarak ise bunu yapmak zorunda kalacak. TUI'nin 'tasarruf' etmesinden sonra şirketin borcu 1,4 milyar avroya fırladı. Ancak en yüksek ciroya sahip İspanyol otel şirketlerinden biri olmaya devam ediyor.

Kaynak: https://www-tourinews-es.translate.goog/resumen-de-prensa/notas-de-prensa-empresas-turismo/riu-naomi-consejo-administracion-riusa-tui-acelera-relevo-generacional_4482920_102.html?_x_tr_sl=es&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=es&_x_tr_pto=wapp

Resim: © Tourinews


Copyright 2020 Tourexpi.com - Alle Rechte Vorbehalten | Impressum | Über Uns
Web sitemiz tüm desktop, tablet ve mobil cihazlarda çalışmaktadır.
Tourexpi, turizm haberleri, Reisebüros, tourism news, noticias de turismo, Tourismus Nachrichten, новости туризма, travel tourism news, international tourism news, Urlaub, urlaub in der türkei, день отдыха, holidays in Turkey, Отдых в Турции, global tourism news, dünya turizm, dünya turizm haberleri, Seyahat Acentası,