Puerto Plata: Punta Bergantín'in yeni destinasyonundaki ilk otelin çalışmaları başlıyor - Tourexpi, sizler için turizmde olup bitenleri takip ediyor!



Uluslararası
Puerto Plata: Punta Bergantín'in yeni destinasyonundaki ilk otelin çalışmaları başlıyor
Aynı zamanda "bugün bir dönüm noktası" olduğuna inanan Başkan Luis Abinader, "Puerto Plata 2002'den bu yana düştü" diye kabul etti.
Puerto Plata: Punta Bergantín'in yeni destinasyonundaki ilk otelin çalışmaları başlıyor

Dominik Cumhuriyeti Turizm Bakanı David Collado, geliştirme aşamasındaki yeni destinasyon Punta Bergantín'in ilk otelinin ilk temel atma töreninde coşkuyla "Bugün Puerto Plata için yeni bir aşamaya başlıyoruz " dedi. Böylece yeni Hyatt Zilara Oteli'nin inşaat çalışmaları başlıyor.

Dominik Cumhuriyeti Hükümeti, bu projeyle ülkenin kuzeyinde yer alan ve Quisqueya'nın turizm tarihinde başarılı destinasyonlardan ilki olan Puerto Plata eyaletinin başarısının önüne geçmeye çalışıyor ancak Punta Cana doğduğundan beri arka planda kaldığı görülüyor.

Aslında bu, etkinlik sırasında ülkenin başkanı Luis Abinader tarafından da fark edildi: “2002'den bu yana Puerto Plata düştü, ancak bugünün bu eylemlerden büyüyeceğimiz bir dönüm noktası olduğuna tamamen inanıyorum. "Amerikalı turistleri çekmek için Amerikan markalarına ihtiyacımız vardı ve işte burada Hyatt'la birlikteyiz." Başkan, "Punta Bergantín ile bugün Puerto Plata'yı yeniden başlatıyoruz " diye ekledi.

Hyatt oteli, Punta Bergantín'in yeni destinasyonu için planlanan dokuz otelden ilki olup tamamı beş yıldızlıdır. Bu kuruluşlar Martinón Grubu tarafından geliştirilecektir (2) ; bir diğeri Meliá Hotels International ve Puntacana Group'un ortak yatırımıdır ; Hilton ve Marriott.

Kaynak: https://www-tourinews-es.translate.goog/destinos-turismo/dominicana-punta-bergantin-puerto-plata-hyatt-comienzan-obras-primer-hotel_4482820_102.html?_x_tr_sl=es&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=es&_x_tr_pto=wapp

Resim: © Tourinews


Copyright 2020 Tourexpi.com - Alle Rechte Vorbehalten | Impressum | Über Uns
Web sitemiz tüm desktop, tablet ve mobil cihazlarda çalışmaktadır.
Tourexpi, turizm haberleri, Reisebüros, tourism news, noticias de turismo, Tourismus Nachrichten, новости туризма, travel tourism news, international tourism news, Urlaub, urlaub in der türkei, день отдыха, holidays in Turkey, Отдых в Турции, global tourism news, dünya turizm, dünya turizm haberleri, Seyahat Acentası,