Meksika: Chichén Itzá yeni bir Ordu oteline ve bir turizm bilgi merkezine sahip olacak - Tourexpi, sizler için turizmde olup bitenleri takip ediyor!



Uluslararası
Meksika: Chichén Itzá yeni bir Ordu oteline ve bir turizm bilgi merkezine sahip olacak
Chichén Itzá arkeolojik kompleksinde yeni bir Turist ve Ziyaretçi Yardım Merkezi'nin (CATVI) yanı sıra çevresinde yeni bir otel bulunacak. Amaç turizm altyapısını geliştirmek ve ziyaretçilere kaliteli hizmet sunmaktır.
Meksika: Chichén Itzá yeni bir Ordu oteline ve bir turizm bilgi merkezine sahip olacak

Yeni CATVI'nın inşaatı devlet şirketi Fonatur Tren Maya tarafından gerçekleştirilecek ve 794,2 milyon peso (40 milyon dolardan fazla) yatırım gerektirecek. Çevre ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı (Semarnat), projeye ve Kukulcán piramidinin yakınında bulunan 13,5 hektarlık bir alana arazi değişikliği yapılmasına zaten izin verdi.

Kendi adına, Ulusal Savunma Sekreterliği (Sedena) -Maya Treni güzergahındaki otelleri yönetenin Ordu olduğu unutulmamalıdır- Çevresel Etki Gösterimini gerçekleştirme hedefiyle Semarnat'a bir proje sunmuştur. Arkeolojik bölgede yaklaşık 160 odalı bir otel inşaatı için değerlendirme (MIA). El Sol de México'nun öğrendiğine göre, izin alınması halinde tesiste yüzme havuzu, kafeterya, spa ve yansıma havuzu bulunacak. Bu durumda Sedena'nın yatırımı 671,3 milyon pesoya (30 milyon dolardan fazla) ulaşıyor.

Kaynak: https://www-tourinews-es.translate.goog/resumen-de-prensa/notas-de-prensa-destinos-turismo/chichen-itza-mexico-hotel-ejercito-nuevo-centro-informacion-turistica-catvi_4483193_102.html?_x_tr_sl=es&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=es&_x_tr_pto=wapp

Resim: © Tourinews


Copyright 2020 Tourexpi.com - Alle Rechte Vorbehalten | Impressum | Über Uns
Web sitemiz tüm desktop, tablet ve mobil cihazlarda çalışmaktadır.
Tourexpi, turizm haberleri, Reisebüros, tourism news, noticias de turismo, Tourismus Nachrichten, новости туризма, travel tourism news, international tourism news, Urlaub, urlaub in der türkei, день отдыха, holidays in Turkey, Отдых в Турции, global tourism news, dünya turizm, dünya turizm haberleri, Seyahat Acentası,