Luis ve Roberto Riu Rodríguez: RIU Grubunun kuşaksal değişimindeki ‘anahtar parçalar’ - Tourexpi, sizler için turizmde olup bitenleri takip ediyor!



Uluslararası
Luis ve Roberto Riu Rodríguez: RIU Grubunun kuşaksal değişimindeki ‘anahtar parçalar’
Luis Riu Güell'in çocukları, hem Şirketin Genişlemesinde hem de zincirin inşaat ve tasarım departmanlarında yıllardır giderek daha fazla sorumluluk üstleniyorlar.
Luis ve Roberto Riu Rodríguez: RIU Grubunun kuşaksal değişimindeki ‘anahtar parçalar’

Luis ve Roberto Riu Rodríguez: RIU Grubunun kuşaksal değişimindeki "anahtar parçalar"

RIU Grubu, şirket içinde gerçekleştirilen nesil değişimine katılmak üzere Riu ailesinin dördüncü neslinin son üyelerini resmi olarak topluma sunuyor. Bunlar, yıllardır Genişletme projelerine liderlik eden, yatırım fırsatlarını analiz eden ve aynı zamanda tasarım, inşaat ve ekipmandan sorumlu Grubun Teknik Danışma Ofisi'nden (GAT) sorumlu olan Luis Riu Güell'in oğulları Luis ve Roberto Riu Rodríguez'dir. tüm yeni otellerin yanı sıra büyük yenilemeler. Başlangıçta babalarıyla yakın bir şekilde yürüttükleri bu görev, artık bölgelere ve projelere bölünerek özerk bir şekilde yürütülüyor.

Her ikisi de aynı zamanda RIU'nun elektrik enerjisinin kendi kendine üretilmesi yoluyla stratejik karbondan arındırma projesinin destekleyicileri ve yöneticileridir. Bu girişimin başlamasından bu yana, halihazırda 8,6 milyondan fazla yatırım içeren ve toplam 7.375 ton CO₂ emisyonunun önlendiği 23 oteldeki 24 fotovoltaik panel projesinin tasarım ve kurulumunu analiz ettiler ve denetlediler.

RIU'nun iş modeli, misafirlerine sunduğu hizmet ve ürünü kontrol etmek amacıyla her projenin detaylı denetimi üzerine kuruludur. Bu, bir aile üyesinin tüm süreci yönlendirmesi anlamına gelir: yer kararından tasarıma, işin yürütülmesine, ekipmana ve operasyona kadar. Bu nedenle, RIU Grubunun nesiller arası değişim sürecine dahil olması nedeniyle her iki kardeşin çalışması iş modelinin devamlılığı açısından kilit önem taşıyor.

Luis Riu Rodriguez.

Luis Riu Rodríguez, Luis Riu Güell'in en büyük oğludur. Birleşik Krallık'taki Kent Üniversitesi'nde Ekonomi okudu, Kaliforniya'da Ekonomi (UCSB) alanında yüksek lisans ve Barselona'daki EAE'de Pazarlama alanında yüksek lisans yaptı. RIU'ya katılmadan önce BBVA London'da yatırım bankacılığı alanında çalıştı. RIU'da Miami ve New York, Jamaika, Dominik Cumhuriyeti ve Kanarya Adaları gibi destinasyonlarda hem sahilde hem de şehirde Operasyon deneyimi edindi ve burada Riu Buenavista'nın (Tenerife) yenileme çalışmalarında da çalıştı. Luis ayrıca RIU'nun 2018'de Meksika'da başlattığı ve birçok uluslararası ve ulusal destinasyona genişlettiği yenilikçi Animasyon konsepti olan Riu Party projesine de liderlik ediyor.

Roberto Riu Rodriguez

Roberto Riu, Luis Riu Güell'in en küçük oğludur. Kanada'nın Montreal kentinde altı aylık bir değişim dönemiyle Barselona IQS Üniversitesi'nde İşletme okudu ve Paris'teki IESEG School of Management'tan Müzakereler alanında Yüksek Lisans derecesine sahiptir. Bir yıllığına TUI Hollanda'da çalışmak üzere Hollanda'ya taşındı. Farklı otel ve genel merkez departmanlarında staj yaptı ve eğitimini Jamaika ve Miami'deki Operasyonlar ve Riu Palace Jandia'nın (Fuerteventura) yenileme çalışmaları konusunda tamamladı.

Kaynak: https://www-tourinews-es.translate.goog/empresas-turismo/riu-luis-roberto-rodriguez-relevo-generacional-hijos-piezas-clave-hotelera_4483088_102.html?_x_tr_sl=es&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=es&_x_tr_pto=wapp

Resim: © RIU Hotels & Resorts


Copyright 2020 Tourexpi.com - Alle Rechte Vorbehalten | Impressum | Über Uns
Web sitemiz tüm desktop, tablet ve mobil cihazlarda çalışmaktadır.
Tourexpi, turizm haberleri, Reisebüros, tourism news, noticias de turismo, Tourismus Nachrichten, новости туризма, travel tourism news, international tourism news, Urlaub, urlaub in der türkei, день отдыха, holidays in Turkey, Отдых в Турции, global tourism news, dünya turizm, dünya turizm haberleri, Seyahat Acentası,