Küresel genişleme: TUI Latin Amerika'da satışlara başlıyor - Tourexpi, sizler için turizmde olup bitenleri takip ediyor!



Uluslararası
Küresel genişleme: TUI Latin Amerika'da satışlara başlıyor
Genişleme uzun süredir devam eden yerel ortaklıklara dayanıyor, kanıtlanmış talebe hizmet ediyor ve Portekiz ve İspanya'daki mevcut dijital uzmanlığa dayanıyor.
Küresel genişleme: TUI Latin Amerika'da satışlara başlıyor

TUI Grubu, yeni bir satış bölgesi olarak Latin Amerika pazarına (LATAM) girerek uluslararası genişlemesini hızlandırıyor. TUI, LATAM bölgesindeki satış varlığı da dahil olmak üzere yeni müşteriler kazanmak ve kârlı bir şekilde büyümek istiyor. Bu stratejik hamle, mevcut TUI teknolojisinden ve İspanya ve Portekiz'deki TUI ekiplerinin bilgi birikiminden yararlanıyor. Aynı zamanda şirketi bölge genelinde sürdürülebilir büyüme için konumlandırıyor. TUI halihazırda Arjantin, Meksika, Uruguay ve Kolombiya da dahil olmak üzere Latin Amerika'daki çeşitli ülkelerdeki seyahat acentesi ortaklarıyla yakın işbirliği içinde çalışıyor. Yerel ihtiyaçlara uyarlanmış bir dijital platformun tanıtılmasıyla müşteriler, seyahat acenteleri ve ortaklar, doğrudan yerelleştirilmiş bir TUI web sitesi üzerinden ve ayrıca çeşitli LATAM pazarlarındaki ek ortaklar aracılığıyla geziler, gemi seyahatleri, turlar ve deneyimler için rezervasyon yaptırabilirler.

“TUI küresel varlığa sahip küresel bir şirket; ancak bugün esas olarak Avrupalı ​​müşterilere satış yapıyoruz.“ TUI Grubu CEO'su Sebastian Ebel, "Artık satış bölgelerimizi ve Latin Amerika'daki müşterilerimize sunduğumuz teklifleri genişletiyoruz" dedi. "Marka iyi tanınıyor çünkü artık birçok ülke seyahat destinasyonu olarak sunuluyor. Bu, büyük büyüme potansiyeli olan bir satış bölgesine pazar girişini hızlandırıyor. Her insana her yerde bir ürün sunabilecek bilgi birikimine, doğru ürünlere ve teknolojik altyapıya sahibiz. Dünyada olağanüstü tatiller sunan Latin Amerika bizim için başka bir büyüme fırsatını temsil ediyor ve dijital platformlarımız ve seyahat acentesi ortaklarımızla yaptığımız işbirlikleri sayesinde bölgede artan talebi karşılayabiliyor ve Pazarı hızla genişletebiliyoruz."

TUI İspanya ve Portekiz, TUI'nin İspanya ve Portekiz'den uluslararası seyahat konusunda uzmanlarıdır ve Latin Amerika'daki önemli seyahat acenteleriyle güçlü ilişkiler geliştirmiş, bölgedeki müşteriler için ürünler geliştirmiş ve son yıllarda umut verici bir büyüme kaydetmiştir. Bu dinamiği desteklemek ve artan talebi karşılamak için TUI, LATAM seyahat acenteleri ve onların bölgedeki müşterileri için önceden tanımlanmış bir dizi paketin yanı sıra dinamik olarak tatil gezileri oluşturma olanağı sunan özel bir platform başlattı. Bu platform şu anda yayında ve halihazırda gelir artışına katkıda bulunarak TUI'nin küresel stratejisinde önemli bir kilometre taşına işaret ediyor. Son müşteriler de yakında tatil rezervasyonlarını bu platform üzerinden yapabilecek. (Tourexpi)

Resim: © TUI Group


Copyright 2020 Tourexpi.com - Alle Rechte Vorbehalten | Impressum | Über Uns
Web sitemiz tüm desktop, tablet ve mobil cihazlarda çalışmaktadır.
Tourexpi, turizm haberleri, Reisebüros, tourism news, noticias de turismo, Tourismus Nachrichten, новости туризма, travel tourism news, international tourism news, Urlaub, urlaub in der türkei, день отдыха, holidays in Turkey, Отдых в Турции, global tourism news, dünya turizm, dünya turizm haberleri, Seyahat Acentası,