Kanarya Adaları Hükümeti Turizm Ödülleri galasını internet üzerinden yayınlayacak - Tourexpi, sizler için turizmde olup bitenleri takip ediyor!



Uluslararası
Kanarya Adaları Hükümeti Turizm Ödülleri galasını internet üzerinden yayınlayacak
Canlı olarak takip edemeyenler Cumartesi günü Radio Televisión Canaria (RTVC) aracılığıyla bu galanın keyfini çıkarabilecekler.
Kanarya Adaları Hükümeti Turizm Ödülleri galasını internet üzerinden yayınlayacak

Kanarya Adaları'nda Uluslararası Turizm Günü vesilesiyle en büyük etkinliğin kutlanması için her şey hazırlandı. Odak noktası, 26 Eylül Perşembe öğleden sonra Infecar Feria de Gran Canaria'da gerçekleştirilecek Kanarya Adaları Turizm Ödülleri galası olacak.

Etkinliği takip etmek isteyenler, Kanarya turizm tanıtım kuruluşunun kanalı üzerinden saat 20.00'den (GMT) itibaren canlı olarak izleyebilecekler. 

Etkinliği canlı olarak takip edemeyen ancak izlemek isteyenler, Cumartesi sabahı Radio Televisión Canaria (RTVC) tarafından gecikmeli olarak yayınlanacak.

Kaynak: https://www-tourinews-es.translate.goog/economia-y-politica-turismo/streaming-gala-premios-turismo-islas-canarias-gobierno_4483044_102.html?_x_tr_sl=es&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=es&_x_tr_pto=wapp

Resim: © Tourinews


Copyright 2020 Tourexpi.com - Alle Rechte Vorbehalten | Impressum | Über Uns
Web sitemiz tüm desktop, tablet ve mobil cihazlarda çalışmaktadır.
Tourexpi, turizm haberleri, Reisebüros, tourism news, noticias de turismo, Tourismus Nachrichten, новости туризма, travel tourism news, international tourism news, Urlaub, urlaub in der türkei, день отдыха, holidays in Turkey, Отдых в Турции, global tourism news, dünya turizm, dünya turizm haberleri, Seyahat Acentası,