İşte 2024 Tourinews Ödülleri'nin kazananları! - Tourexpi, sizler için turizmde olup bitenleri takip ediyor!



Uluslararası
İşte 2024 Tourinews Ödülleri'nin kazananları!
Yüzlerce başvuruyu değerlendiren jüri, 28 Kasım'da ödüle layık görülecek altı kişi, şirket ve kuruluşu belirledi.
İşte 2024 Tourinews Ödülleri'nin kazananları!

Geri sayım bitti: Bugün 2024 Tourinews Ödülleri'nin kazananlarını açıklıyoruz. Yüzlerce adayın değerlendirilmesinin ardından jürinin görüşmeleri meyvelerini verdi.

Uluslararası prestije sahip deneyimli profesyoneller, 28 Kasım'da Las Palmas de Gran Canaria'da düzenlenecek galada tanıtılacak altı kişi, şirket ve kuruluşu seçti. Bunlar kazananlar:

İnovasyon Ödülü: Umibots Mobile Robotics (La Rioja, İspanya)

Rioja'da kurulan Umibots Mobile Robotics, bu kategoride yıkıcı taahhüdü nedeniyle kazandı: hizmetler sektörü için robotik çözümlerin geliştirilmesi.

Örneğin HUMI ​​robotu otel, perakende, konaklama ve etkinlik personeline yardımcı olmak için tasarlandı. Kardeşi HUMI-wine, şarap turizmi sektörü için tasarlandığı ve şarap imalathanelerinde rehberli turlar ve tadımlarda müşteri deneyimini geliştiren en yaratıcı tekliflerden biridir. Otonom olarak hareket edebiliyor ve dokunmatik ekranı aracılığıyla video ve görüntülerin yansıtılmasıyla desteklenen, her şarap imalathanesinin ve şarabın hikayesinin anlatılmasına olanak tanıyan bir akustik sisteme sahip.

Benzer şekilde Umibots, Valencia'daki Malvarrosa Plajı'nda halihazırda test edilmiş olan, kum yüzeyinden sigara izmaritlerini ve plastik atıkları toplayabilen otonom bir robot prototipinin geliştirme aşamasındadır.

Ödülü CEO'su ve kurucusu Clodoaldo González Fernández alacak.

İş Mükemmelliği Ödülü: Lenka Vikova (Prag, Çekya)

Çek tur operatörü Canaria Travel'ın kurucusu ve başkanı Lenka Vikova, iş yönetimindeki mükemmelliği nedeniyle jüri tarafından ödüllendirildi.

Bu iş kadını tüm kariyerini turizm sektöründe geçirdi. 1985 yılında İktisat eğitimini tamamladıktan sonra Çekoslovakya Devlet Spor Turist Ajansı'na katıldı. 1992 yılında Prag'daki tur operatörü Air Columbus'un yönetimini devraldı. Her iki deneyim de onu Kanarya Adaları'na ilk gezilerini düzenlemeye yönlendirdi ve 1993 yılında destinasyonda uzmanlaşmış kendi operatörünü kurması için ona ivme kazandırdı: Canaria Travel.

Yıllar içinde, 46 uçaklık filosuyla Çek Cumhuriyeti'nin en önemli havayolu şirketi Smartwings'i (Seyahat Hizmeti Havayolları) kurmanın yanı sıra, 30 yıllık geçmişinde milyonlarca Çek turisti taşıyan şirketi de bünyesine kattı. Kanarya Adaları'na. Vikova aynı zamanda Çek Cumhuriyeti Seyahat Acenteleri Birliği'nin başkan yardımcısıdır.

Ödülü Lenka Vikova kendisi alacak.

Efsane Ödülü: Theo Gerlach (Hamburg, Almanya)

Jüri üyeleri, lüks tesislerde uzmanlaşmış Seaside Collection otel grubunun kurucusu ve sahibi Theo Gerlach'ın örnek teşkil eden profesyonel kariyerini takdir etmeye karar verdi.

Bir tatilin sonucunda Kanarya Adaları'na aşık oldu ve burada kendi otellerini tanıtmaya karar verdi ve 1974 yılında Gran Canaria'da Don Gregory otelini (bugünkü Seaside Collection) açtı. O tarihten bu yana şirket, Kanarya Adaları (İspanya), Almanya ve Maldivler'de bulunan, 2.000'den fazla odası ve 900'den fazla çalışanı olan 12 otelden oluşan bir portföye sahip olacak şekilde büyüdü. Buna kendi kruvaziyer hattı da eklenmiştir: Gemileri Rhône, Ren ve Tuna Nehri boyunca seyreden Riverside Luxury Cruises.

Gerlach'ın “Bir otelden beklediğimizi müşteriye sunmak” felsefesi, sorumluluk pozisyonlarına çocukları Gregor ve Anouchka'nın da dahil olduğu şirkete nüfuz ederek nesiller arası değişimi garanti etti.

Ödülü Theo Gerlach kendisi alacak.

Sosyal Bağlılık Ödülü: La Mano del Mono (Meksika)

La Mano del Mono, Tourinews 2024 Sosyal Taahhüt Ödülü'nü kazandı. Jüri, doğal alanların kurtarılmasına ve korunmasına ve yerli toplulukların entegrasyonuna katkıda bulunan sürdürülebilir turizm faaliyetlerini teşvik etme yönündeki çalışmalarına değer verdi.

Mexico City merkezli kuruluş, kendisini "destinasyon yetiştiricisi" olarak adlandırıyor ve yerel şirketlere benzersiz seyahat deneyimleri yaratmaları ve kaynak pazarlarla bağlantı kurmaları için araçlar ve eğitim sağlıyor. 650'den fazla macera ve deneyimsel turizm şirketiyle işbirliği yaptı.

Aracılığı, birlikte çalıştığı Meksika, Honduras ve Guatemala'daki yerli toplulukların yaşamları üzerinde önemli bir olumlu etkiye sahip oldu; 9.100'den fazla ailenin yararlandığı istihdam fırsatları yarattı, yerel ekonomik kalkınmayı teşvik etti ve kültür ve gelenekleri korudu.

Ödülü La Mano del Mono'daki Alliances'ın kurucu ortağı ve koordinatörü Mauricio Miramontes alacak.

Turistik Destinasyon Ödülü: Madrid: 'Dünyanın en iyi yaşam tarzıyla kalın'

En özgün ve en etkili tanıtım ve pazarlama kampanyası ödülünü kazanan destinasyon, 'Dünyanın en iyi yaşam tarzıyla kalın' videosuyla Madrid Topluluğu oldu.

Jüri üyeleri, ister okyanus ötesi uçuşlarının molası, ister bir çalışma toplantısı veya bir kongre olsun, Madrid'de duran ziyaretçilere odaklanılmasını özellikle takdir etti. Aslında reklam, binlerce profesyonelin şehri ziyaret ettiği FITUR 2023'ün ortasında açıldı.

Şarkıcı Mario Vaquerizo, Madrid'in yaşam tarzının kaliteli turizmi çekmek için en büyük müttefik olduğunu vurguladığı videoda Madrid aksanını ve karakterini ortaya koymaktan sorumlu. Rahat bir dokunuşla, müzeleri, alışverişi, gastronomi ya da şirin kasabaları gibi destinasyonun sunduğu keyiflerin tadını çıkarmak için her anın güzel olduğu vurgulanıyor.

Ödülü Madrid Topluluğu Kültür, Turizm ve Spor Bakan Yardımcısı Luis Fernando Martín Izquierdo alacak.

'Turizme Artı' Ödülü: İspanya'da Tapas

Sadece turizm sektöründe faaliyet göstermeyen ancak sektörün gelişimine katkıda bulunan kuruluş, şirket veya kişilere verilen 'Turizm İçin Bir Artı' ödülü, “ De tapas por España ” adlı televizyon programına veriliyor.

La 2'de (İspanya Radyo Televizyon ağı) yayınlanan bu yenilikçi format, izleyicileri tarih, sanat ve gastronominin bir araya geldiği bir yolculuğa davet ediyor. Tapasa odaklanarak sadece ülkenin mutfak zenginliğini sergilemekle kalmıyor, aynı zamanda her yemeğin arkasındaki kültür ve tarihin önemini de vurguluyor; asırlık tavernaları, şarap imalathanelerini, elma şarabı evlerini, pazarları ve hatta kütüphaneleri ve anıtları ziyaret ediyor.

RTVE Yaygınlaştırma ve Kültür Alanı tarafından desteklenen program, Adrienne Chaballe tarafından sunuluyor ve Javier Larrondobuno Pérez tarafından yönetiliyor. Dahili olarak üretilen bu film, Atlantida Production ve Genial Media ile işbirliği içinde geliştirilmiştir.

Ödülü RTVE'nin Sosyal Yardım ve Kültür Alanı'nın baş yapımcısı ve koordinatörü Amaya Plaza Mata ve sunucu Adrienne Chaballe alacak.

Kaynak: https://www-tourinews-es.translate.goog/empresas-turismo/listado-ganadores-premios-tourinews-2024-reconocimiento-galardones_4483192_102.html?_x_tr_sl=es&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=es&_x_tr_pto=wapp

Resim: © Tourinews


Copyright 2020 Tourexpi.com - Alle Rechte Vorbehalten | Impressum | Über Uns
Web sitemiz tüm desktop, tablet ve mobil cihazlarda çalışmaktadır.
Tourexpi, turizm haberleri, Reisebüros, tourism news, noticias de turismo, Tourismus Nachrichten, новости туризма, travel tourism news, international tourism news, Urlaub, urlaub in der türkei, день отдыха, holidays in Turkey, Отдых в Турции, global tourism news, dünya turizm, dünya turizm haberleri, Seyahat Acentası,