İki cankurtaran, Palma'daki bir otelde bir çocuğun boğulmasıyla ilgili cinayetle suçlandı - Tourexpi, sizler için turizmde olup bitenleri takip ediyor!



Uluslararası
İki cankurtaran, Palma'daki bir otelde bir çocuğun boğulmasıyla ilgili cinayetle suçlandı
İki cankurtaran, Playa de Palma'da (Mallorca) bir otelin havuzunda boğulan altı yaşındaki bir çocuğun ölümünden sonra taksirle cinayet işlediği iddiasıyla suçlandı.
İki cankurtaran, Palma'daki bir otelde bir çocuğun boğulmasıyla ilgili cinayetle suçlandı

Reşit olmayan çocuk yetişkinlerin alanına girdiğinde gardiyanlar aynı anda birkaç dakika boyunca ortalıkta yoktu.

Etkinlik 25 Ağustos'ta gerçekleşti. Öğleden sonra saat beş civarında, çocuk boğulma belirtileriyle suda bulundu. İhbar üzerine otel çalışanları, ona canlandırma manevraları yapmaya çalıştı ancak başarılı olamadı. Bu arada acil servisler çoktan aranmıştı ama onlar da onu tekrar nefes almaya ikna edemediler. Diario de Mallorca'dan alınan bilgiye göre çocuğun su altında uzun süre kaldığı anlaşılıyor.

Adli tabip çocuğun boğulmayla uyumlu semptomlar gösterdiğini doğruladı, bu nedenle nöbetçi mahkeme cesedin kaldırılmasına karar verdi. Ancak çözülmesi gereken çok sayıda soru vardı ve bu nedenle Ulusal Polis Cinayet Grubu bir soruşturma başlatmaya karar verdi. Ajanlar o sırada görev yapan cankurtaranların ifadelerini çoktan aldı. Polis raporu, olayı soruşturan 7 No'lu Soruşturma Mahkemesi'ne gönderildi.

Kaynak: https://www-tourinews-es.translate.goog/resumen-de-prensa/notas-de-prensa-sucesos-turismo/socorristas-imputadas-nino-ahogamiento-piscina-hotel-palma-homicidio_4482912_102.html?_x_tr_sl=es&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=es&_x_tr_pto=wapp

Resim: © Tourinews


Copyright 2020 Tourexpi.com - Alle Rechte Vorbehalten | Impressum | Über Uns
Web sitemiz tüm desktop, tablet ve mobil cihazlarda çalışmaktadır.
Tourexpi, turizm haberleri, Reisebüros, tourism news, noticias de turismo, Tourismus Nachrichten, новости туризма, travel tourism news, international tourism news, Urlaub, urlaub in der türkei, день отдыха, holidays in Turkey, Отдых в Турции, global tourism news, dünya turizm, dünya turizm haberleri, Seyahat Acentası,