İbiza'nın turizm sektörü aile turizmindeki düşüşten endişeli - Tourexpi, sizler için turizmde olup bitenleri takip ediyor!



Uluslararası
İbiza'nın turizm sektörü aile turizmindeki düşüşten endişeli
İbiza'da aile turizminin kaybedilmesi endişesi yaygın.
İbiza'nın turizm sektörü aile turizmindeki düşüşten endişeli

Ada Konseyi başkanı Vicente Marí ve diğer işveren dernekleri tarafından yayılan ve üzüntü duyulan verilere, şimdi İbiza Turist Evleri Birliği'nin (AVAT) aile sayısının azalması nedeniyle gösterdiği hoşnutsuzluk da eklendi. adaya yapılan ziyaretler ve bunun anlamı ortalama kalış süresinde azalma.

AVAT'tan, tatil evlerinin aileler arasında, ihtiyaçları ve 'sadece yetişkinlere özel' otellerin artması nedeniyle çok popüler bir konaklama türü olduğunu hatırlattılar. Dernek, bu nedenle bu tip tatilcilerin gelişini desteklediklerini ve dolayısıyla ortalama konaklama ve ziyaretçi başına harcamanın artmasına dolaylı olarak katkıda bulunduklarını düşünüyor.

"İbiza ekonomisinin motorlarından biri olduğunu kanıtlayan ve Ada'da turizmin hızlı bir şekilde yeniden canlanmasına olanak sağlayan tatil evi sektörünün pandemi yıllarında sahip olduğu önemi de hatırlamak istiyoruz." İbiza'dan Diario.

Sonuç olarak AVAT, aile turizmini canlandırmak amacıyla yetkililere, Ada'nın gelecekteki destinasyon tanıtımlarında turistik konut işverenlerini dikkate almaya çağrıda bulundu.

Kaynak: https://www-tourinews-es.translate.goog/resumen-de-prensa/notas-de-prensa-mercados-turismo/ibiza-familias-sector-turistico-preocupacion-caida-disminucion-perdida_4483075_102.html?_x_tr_sl=es&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=es&_x_tr_pto=wapp

Resim: © Tourinews


Copyright 2020 Tourexpi.com - Alle Rechte Vorbehalten | Impressum | Über Uns
Web sitemiz tüm desktop, tablet ve mobil cihazlarda çalışmaktadır.
Tourexpi, turizm haberleri, Reisebüros, tourism news, noticias de turismo, Tourismus Nachrichten, новости туризма, travel tourism news, international tourism news, Urlaub, urlaub in der türkei, день отдыха, holidays in Turkey, Отдых в Турции, global tourism news, dünya turizm, dünya turizm haberleri, Seyahat Acentası,