İbiza, limanındaki yolcu gemisi sayısını sınırlamak için yeni bir kural hazırlıyor - Tourexpi, sizler için turizmde olup bitenleri takip ediyor!



Uluslararası
İbiza, limanındaki yolcu gemisi sayısını sınırlamak için yeni bir kural hazırlıyor
İbiza, turizme, yani kruvaziyer turizmine sınır koyan çok sayıda şehir arasında yer alıyor. Bu, en azından, Vila limanına aynı anda en fazla iki yolcu gemisinin yanaşmasına karar veren Belediye Meclisi ve Balear Adaları Liman İdaresi tarafından kabul edildi.
İbiza, limanındaki yolcu gemisi sayısını sınırlamak için yeni bir kural hazırlıyor

Anlaşmaya, İbiza belediye başkanı Rafael Triguero ile Balear Adaları Liman Otoritesi başkanı Javier Sanz arasında geçen Pazartesi günü yapılan toplantıda varıldı. Benzer şekilde, sınırlama, Belediye Başkanları Konseyi'nin son toplantısında Kent Konseyi'ne bildiren bir kuruluş olan İbiza Konseyi'nin onayına sahiptir.

Ancak bu sınırlama 2026 yılından önce yürürlüğe girmeyebilir. Ve Diario de Ibiza'nın bildirdiği gibi, gemi seyahati programı programları çok önceden hazırlanıyor. Triguero, "Birçok durumda iki yıl" dedi.

Belediye başkanı, denizcilik şirketleriyle diyaloga ilişkin olarak kruvaziyer şirketleriyle görüşmelerin yapıldığını, tarihi merkez ve liman çevresindeki turist akınına ilişkin verilerle görüşmelerin yakın zamanda yeniden başlatılacağını duyurdu. Norm, Balear Parlamentosu'nda yasa dışı bir teklifle hayata geçirilecek.

Kaynak: https://www-tourinews-es.translate.goog/resumen-de-prensa/notas-de-prensa-empresas-turismo/ibiza-limitar-numero-cruceros-prepara-nueva-norma-puertos_4483082_102.html?_x_tr_sl=es&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=es&_x_tr_pto=wapp

Resim: © Tourinews


Copyright 2020 Tourexpi.com - Alle Rechte Vorbehalten | Impressum | Über Uns
Web sitemiz tüm desktop, tablet ve mobil cihazlarda çalışmaktadır.
Tourexpi, turizm haberleri, Reisebüros, tourism news, noticias de turismo, Tourismus Nachrichten, новости туризма, travel tourism news, international tourism news, Urlaub, urlaub in der türkei, день отдыха, holidays in Turkey, Отдых в Турции, global tourism news, dünya turizm, dünya turizm haberleri, Seyahat Acentası,