Ibervalles Socimi otellere yatırım yapmak için 240 milyon dolar daha hazırlıyor - Tourexpi, sizler için turizmde olup bitenleri takip ediyor!



Uluslararası
Ibervalles Socimi otellere yatırım yapmak için 240 milyon dolar daha hazırlıyor
Millenium Hotels Real Estate'in ana hissedarı Ibervalles Socimi, otellere ve geçici kiralık varlıklara odaklanan yatırım araçları oluşturduğunu duyurdu.
Ibervalles Socimi otellere yatırım yapmak için 240 milyon dolar daha hazırlıyor

El Inmobiliario Mes a Mes'e göre hedef, 2025 yılına kadar 240'ı konaklama ve 80'i esnek yaşam olmak üzere 320 milyon euro yatırım yapmak. Aile ofisi, yeniden konumlandırma potansiyeli yüksek fırsatları aradıklarını vurguluyor.

Otel aracının ilk varlığı Millenium'dan 40 milyona yakın bir rakama satın alınan Vía Castellana oteli olacak.

Enrique, "Gayrimenkul sektörü önemli bir dönüşümden geçiyor ve Ibervalles için, özellikle esnek yaşam ve otel yatırımı gibi, değer ve sürdürülebilirlik sunma konusunda ortaya çıkan fırsatları temsil eden alanlarda, sektörün yeni taleplerine uyum sağlamak çok önemli." Ibervalles'in idari başkanı Isidro şunları söyledi.

Kaynak: https://www-tourinews-es.translate.goog/resumen-de-prensa/notas-de-prensa-empresas-turismo/socimi-ibervalles-prepara-otros-240-millones-invertir-en-hoteles_4482891_102.html?_x_tr_sl=es&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=es&_x_tr_pto=wapp

Resim: © Tourinews


Copyright 2020 Tourexpi.com - Alle Rechte Vorbehalten | Impressum | Über Uns
Web sitemiz tüm desktop, tablet ve mobil cihazlarda çalışmaktadır.
Tourexpi, turizm haberleri, Reisebüros, tourism news, noticias de turismo, Tourismus Nachrichten, новости туризма, travel tourism news, international tourism news, Urlaub, urlaub in der türkei, день отдыха, holidays in Turkey, Отдых в Турции, global tourism news, dünya turizm, dünya turizm haberleri, Seyahat Acentası,