Fosun, Thomas Cook'un satışının ardından Club Med'e de alıcı buldu - Tourexpi, sizler için turizmde olup bitenleri takip ediyor!



Uluslararası
Fosun, Thomas Cook'un satışının ardından Club Med'e de alıcı buldu
Thomas Cook markasını Polonyalı eSky grubuna sattıktan sonra Çinli holding Fosun Turizm Grubu, bir başka turistik mülkünün transferini kapatmaya yaklaşabilir: Club Med.
Fosun, Thomas Cook'un satışının ardından Club Med'e de alıcı buldu

South China Morning Post'un haberine göre, Fransız tatil kulübü şirketinin %100'üne sahip olan Fosun, %20 ila %30 arasındaki azınlık hissesini Singapurlu emlak yatırım şirketi CapitaLand'a satmayı düşünüyor.

Club Med, 26 ülkede 68 resort işletiyor ve 23.000'den fazla kişiye istihdam sağlıyor. 2024 yılının ilk yarısında 1,2 milyar euro ciro ve 244 milyon faaliyet karı elde etti. Şirket ilk olarak İspanya'da Balear Adaları sahillerine kurulmuş bir çadır sistemiyle doğdu, şimdi ülkede bir tatil yeri var: Club Med Magna Marbella.

Kaynak: https://www-tourinews-es.translate.goog/resumen-de-prensa/notas-de-prensa-empresas-turismo/fosun-tambien-encuentra-comprador-club-med_4482990_102.html?_x_tr_sl=es&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=es&_x_tr_pto=wapp

Resim: © Tourinews


Copyright 2020 Tourexpi.com - Alle Rechte Vorbehalten | Impressum | Über Uns
Web sitemiz tüm desktop, tablet ve mobil cihazlarda çalışmaktadır.
Tourexpi, turizm haberleri, Reisebüros, tourism news, noticias de turismo, Tourismus Nachrichten, новости туризма, travel tourism news, international tourism news, Urlaub, urlaub in der türkei, день отдыха, holidays in Turkey, Отдых в Турции, global tourism news, dünya turizm, dünya turizm haberleri, Seyahat Acentası,