DERTOUR'un yeni otel markasına yönelik büyüme planları İspanya´yı es geçiyor - Tourexpi, sizler için turizmde olup bitenleri takip ediyor!



Uluslararası
DERTOUR'un yeni otel markasına yönelik büyüme planları İspanya´yı es geçiyor
Yeni yaşam tarzı markası, Haziran 2023'te Kos'ta (Yunanistan) bir kuruluşla ilk kez sahneye çıktı ve şimdi hedef, 2025 ortasına kadar yedi tane daha eklemek.
DERTOUR'un yeni otel markasına yönelik büyüme planları İspanya´yı es geçiyor

DERTOUR Grubu'nun yeni Ananea Hotels markası için planladığı önemli büyüme planları var, ancak bunlar İspanya üzerinden gitmiyor.

Yeni yaşam tarzı markası, Haziran 2023'te Kos'ta (Yunanistan) bir kuruluşla ilk kez sahneye çıktı ve şimdi hedef, Akdeniz'de İtalya, Yunanistan ve Mısır'a odaklanarak 2025 ortasından önce yedi tane daha eklemek; ve uzun mesafe söz konusu olduğunda Doğu Afrika ve Maldivler'de.

DERTOUR grubunun otel bölümü genel müdürü Karl J. Pojer, "Önümüzdeki aylarda, bizim için stratejik açıdan önemli olan Akdeniz bölgelerinin yanı sıra Doğu Afrika ve Maldivler'de yaşam tarzı otelleri uygulamaya devam edeceğiz" dedi. 

DERTOUR Hotels & Resorts CEO'su Christian Gage, "Markaya ve ekibimize güvenen ve büyüme planlarımız üzerinde bizimle birlikte çalışan güçlü otel ortaklarımız var" diye ekledi.

İtalya, Yunanistan ve Mısır'da üç açılış

Tropea marinasında (Calabria) bulunan İtalyan ananea Tropea Yachting Resort, Temmuz 2024'te 57 odayla ön açılış yaptı. İkinci ananea oteli 2025 baharında Yunanistan'da, bu kez kuzey Girit'te, Mochlos'ta açılacak. Aile otelinde 360 ​​oda, bir büfe restoran, dört a la carte restoran ve bir sokak yemeği merkezi bulunmaktadır. Ayrıca iki yüzme havuzunun yanı sıra bir aktivite parkı da bulunmaktadır.

Hurgada'da ince kumlu plajı olan pitoresk bir koyda yer alan ve 114 odalı Mısır'ın ilk oteli de 2025 baharında açılacak.

Doğu Afrika ve Maldivler

Uzun vadede ise 2024 yılında üç yeni otel açacak: Güney Ari Mercan Adası'ndaki (Maldivler) Ananea Diamonds Athuruga Ağustos ayında faaliyete geçecek; Kasım 2024'te Zanzibar'da (Tanzanya) Ananea Diamonds Mapenzi ve Kenya'da Ananea Diamonds Malindi açılacak.

Bunu Şubat 2025'te Maldivler'deki bir başka mülk daha takip edecek: Kuzey Ari Mercan Adası'ndaki, tamamı kendi havuzuna sahip 110 villadan oluşan lüks bir aile tesisi olan Ananea Madivaru Maldives.

Kaynak: https://www-tourinews-es.translate.goog/empresas-turismo/planes-crecimiento-dertour-su-nueva-marca-hotelera-no-pasan-por-espana_4482856_102.html?_x_tr_sl=es&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=es&_x_tr_pto=wapp

Resim: © DERTOUR via Tourinews


Copyright 2020 Tourexpi.com - Alle Rechte Vorbehalten | Impressum | Über Uns
Web sitemiz tüm desktop, tablet ve mobil cihazlarda çalışmaktadır.
Tourexpi, turizm haberleri, Reisebüros, tourism news, noticias de turismo, Tourismus Nachrichten, новости туризма, travel tourism news, international tourism news, Urlaub, urlaub in der türkei, день отдыха, holidays in Turkey, Отдых в Турции, global tourism news, dünya turizm, dünya turizm haberleri, Seyahat Acentası,