Büyükelçiler, 2027 Sürdürülebilir ve Dirençli Turizm Yılı İçin BM Turizmine Katılıyor - Tourexpi, sizler için turizmde olup bitenleri takip ediyor!



Uluslararası
Büyükelçiler, 2027 Sürdürülebilir ve Dirençli Turizm Yılı İçin BM Turizmine Katılıyor
BM Turizm, 2027 yılının Uluslararası Sürdürülebilir ve Dirençli Turizm Yılı olarak belirlenmesini kutlamak için üyeleriyle bir araya geldi.
Büyükelçiler, 2027 Sürdürülebilir ve Dirençli Turizm Yılı İçin BM Turizmine Katılıyor

Örgütün Madrid'deki genel merkezinde, BM Turizm liderliği, yeni ufuklar açan yılı dört gözle beklemek üzere 24 Üye Devletin İspanya Büyükelçilerini karşıladı. Bunlar arasında, Şubat ayındaki BM Genel Kurulunda 86 Üye Devlet tarafından kabul edilmesinden önceki yıl için karara sponsor olan Özbekistan Büyükelçisi Ekselansları Farrukh Tursunov da vardı. BM Turizmine ev sahipliği yapan İspanya'nın Turizmden Sorumlu Devlet Bakanı Rosario Sánchez Grau da bu olayı kutlamak için hazır bulundu.

BM Turizm Genel Sekreteri Zurab Pololikashvili, ileri gelenleri karşılayarak şunları söyledi: "2027'yi Uluslararası Sürdürülebilir ve Dayanıklı Turizm Yılı ilan etmeye yönelik kararın kabul edilmesi ortak bir başarıydı. Bu yüzden bugün bunu kutlamak için bir araya gelmemiz doğru. Bu yıl, turizmin kalkınmayı ve fırsatları artırma konusundaki benzersiz yeteneğini açıkça ortaya koymamıza olanak tanıyacak ve aynı zamanda sektörün büyümesinin her açıdan sürdürülebilir olmasını ve gelecekteki şoklara ve zorluklara karşı yeterince dirençli olmasını sağlama ihtiyacını vurgulayacak."

BM Genel Kurul Kararı, “BM Turizminin, Hükümetler, Birleşmiş Milletler sisteminin ilgili kuruluşları, uluslararası ve bölgesel kuruluşlar ve diğer ilgili paydaşlarla işbirliği içinde Uluslararası Yılın organizasyonunu ve uygulanmasını kolaylaştırması” çağrısında bulunuyor. (UN Tourism)


Copyright 2020 Tourexpi.com - Alle Rechte Vorbehalten | Impressum | Über Uns
Web sitemiz tüm desktop, tablet ve mobil cihazlarda çalışmaktadır.
Tourexpi, turizm haberleri, Reisebüros, tourism news, noticias de turismo, Tourismus Nachrichten, новости туризма, travel tourism news, international tourism news, Urlaub, urlaub in der türkei, день отдыха, holidays in Turkey, Отдых в Турции, global tourism news, dünya turizm, dünya turizm haberleri, Seyahat Acentası,