BM Turizmi yatırımcılara Ermenistan'ı tavsiye etti - Tourexpi, sizler için turizmde olup bitenleri takip ediyor!



Uluslararası
BM Turizmi yatırımcılara Ermenistan'ı tavsiye etti
"2,3 milyon ziyaretçi ve 3 milyar dolarlık turizm geliriyle Ermenistan, yatırım için ana destinasyonlardan biri" dedi.
BM Turizmi yatırımcılara Ermenistan'ı tavsiye etti

BM Turizm Genel Sekreteri Zurab Pololikashvili, yatırımcılara yönelik, ülkelerin yatırım ortamı ve yeni ortaya çıkan yatırım fırsatları hakkında değerli bilgiler sağlayan bir araç olan "Turizmde İş Yapmak - Ermenistan'da Yatırım Yapmak" raporunu yaptırdı. Yayınlar eğitim, yenilikçilik ve sürdürülebilirliğin temel direk olduğu bir yatırım çerçevesinin yeniden tasarlanmasını desteklemektedir.

Dominik Cumhuriyeti veya Zambiya gibi diğer ülkelerle yapılan bir serinin parçası olan söz konusu raporun sunumunda Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan ve ülkenin Ekonomi Bakanı Gevorg Papoyan da hazır bulundu.

Bahsi geçen rehber, Ermenistan'ın kültürel mirasını, "sağlam ekonomik büyümesine" ilişkin rakamları ve elverişli iş ortamını göstererek yatırımcılara yardımcı olmaktadır. Pololikashvili, "2,3 milyon ziyaretçi ve 3 milyar dolarlık turizm geliriyle Ermenistan, yatırım için ana destinasyonlardan biri ve şarap ve kültür turizminde büyüme gösteriyor" dedi.

Kaynak: https://www-tourinews-es.translate.goog/destinos-turismo/zurab-pololikashvili-onu-turismo-recomienda-armenia-inversores_4482977_102.html?_x_tr_sl=es&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=es&_x_tr_pto=wapp

Resim: © UN Tourism


Copyright 2020 Tourexpi.com - Alle Rechte Vorbehalten | Impressum | Über Uns
Web sitemiz tüm desktop, tablet ve mobil cihazlarda çalışmaktadır.
Tourexpi, turizm haberleri, Reisebüros, tourism news, noticias de turismo, Tourismus Nachrichten, новости туризма, travel tourism news, international tourism news, Urlaub, urlaub in der türkei, день отдыха, holidays in Turkey, Отдых в Турции, global tourism news, dünya turizm, dünya turizm haberleri, Seyahat Acentası,