Balear Adaları şanslı: Bu sezon en çok harcama yapan Avrupa pazarlarından birini kazandılar - Tourexpi, sizler için turizmde olup bitenleri takip ediyor!



Uluslararası
Balear Adaları şanslı: Bu sezon en çok harcama yapan Avrupa pazarlarından birini kazandılar
Tarihsel olarak Balear Adaları, turizm açısından Alman toprağı olmuştur (ve öyle olmaya da devam etmektedir). Ancak bu yıl Adalar, gelenlerin sayısından çok, destinasyonda yaptıkları harcamalar nedeniyle çok ilginç bir pazarı toparladı. Bu Kuzey ülkelerinden gelen turist pazarı.
Balear Adaları şanslı: Bu sezon en çok harcama yapan Avrupa pazarlarından birini kazandılar

Diario de Mallorca'nın verdiği bilgiye göre, bu yıl ocak ayından temmuz ayına kadar bu pazarın harcaması kişi başına 1.500 avroya yakın oldu; bu, bir İspanyol turistin bıraktığı tutarın iki katından fazla. Mutlak anlamda, bu pazarın yılın ilk yedi ayında yaptığı harcama, bir önceki yıla göre %32 artışla 580 milyon euro oldu.

Ocak ayından temmuz ayına kadar Balear Adaları, Danimarka, Finlandiya, Norveç ve İsveç'ten yaklaşık 395.000 ziyaretçi aldı. Bu veri geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 21,5'lik bir büyümeyi ifade ediyor.

Kaynak: https://www-tourinews-es.translate.goog/resumen-de-prensa/notas-de-prensa-mercados-turismo/baleares-recupera-mercado-nordico-mas-gasto-esta-temporada_4483002_102.html?_x_tr_sl=es&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=es&_x_tr_pto=wapp

Resim: © Flughafen München GmbH


Copyright 2020 Tourexpi.com - Alle Rechte Vorbehalten | Impressum | Über Uns
Web sitemiz tüm desktop, tablet ve mobil cihazlarda çalışmaktadır.
Tourexpi, turizm haberleri, Reisebüros, tourism news, noticias de turismo, Tourismus Nachrichten, новости туризма, travel tourism news, international tourism news, Urlaub, urlaub in der türkei, день отдыха, holidays in Turkey, Отдых в Турции, global tourism news, dünya turizm, dünya turizm haberleri, Seyahat Acentası,