Avrupa'daki tatil yerlerinde kar kalmadığında, Şanghay dünyanın en büyük kapalı tatil yerini açıyor - Tourexpi, sizler için turizmde olup bitenleri takip ediyor!



Uluslararası
Avrupa'daki tatil yerlerinde kar kalmadığında, Şanghay dünyanın en büyük kapalı tatil yerini açıyor
Avrupa'nın önde gelen kayak merkezlerinin iklim değişikliği ve kar yağışının azalmasıyla karşı karşıya olduğu bir dönemde, dünyanın diğer ucunda tüm rekorları kıracak kapalı bir tesise yatırım yapılıyor.
Avrupa'daki tatil yerlerinde kar kalmadığında, Şanghay dünyanın en büyük kapalı tatil yerini açıyor

Shanghai Daily'nin haberine göre eylül ayında açılan L*SNOW Indoor Skiing, 98.000 metrekarelik alanıyla dünyanın en büyük kapalı kayak merkezi olma özelliğini taşıyor.

33'ü kar yapma ve 72'si soğutma sayesinde 70 cm'lik katmanını koruyan üç pisti ile her seviyeden kayakçıya deneyim sunuyor. Aynı şekilde ziyaretçilerin dinlenebileceği İskandinav esintili bir şehri yeniden yarattılar. Tesiste ayrıca kayak pistlerine doğrudan erişimi olan üç temalı otel ve özel süitler bulunmaktadır.

Kaynak: https://www-tourinews-es.translate.goog/resumen-de-prensa/curiosidades/escasez-nieve-shanghai-resort-indoor-mas-grande-mundo_4483214_102.html?_x_tr_sl=es&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=es&_x_tr_pto=wapp

Resim: Shanghai Daily


Copyright 2020 Tourexpi.com - Alle Rechte Vorbehalten | Impressum | Über Uns
Web sitemiz tüm desktop, tablet ve mobil cihazlarda çalışmaktadır.
Tourexpi, turizm haberleri, Reisebüros, tourism news, noticias de turismo, Tourismus Nachrichten, новости туризма, travel tourism news, international tourism news, Urlaub, urlaub in der türkei, день отдыха, holidays in Turkey, Отдых в Турции, global tourism news, dünya turizm, dünya turizm haberleri, Seyahat Acentası,