3D baskıyla otel inşaatında devrim yaratıyorlar - Tourexpi, sizler için turizmde olup bitenleri takip ediyor!



Uluslararası
3D baskıyla otel inşaatında devrim yaratıyorlar
Teksas'taki (Amerika Birleşik Devletleri) bir otel projesi, otellerin inşa tarzında devrim yaratıyor. Girişimci Liz Ambert, büyük ölçekli bir 3D yazıcı kullanarak "El Cósmico" adlı bir otel kompleksi inşa etmek için iddialı bir proje başlattı.
3D baskıyla otel inşaatında devrim yaratıyorlar

Cuatro'ya göre, duvarları katman katman oluşturan çimento jetinin çıktığı makine, tonoz ve kapsüllerle avangard bir mimari tasarıma sahip olacak bu eşsiz konaklama biriminin 43 odasını kesintisiz olarak şekillendirecek. “Hiç bu kadar az kısıtlamayla ve bu kadar akışkanlıkla, yalnızca eğriler, kubbeler ve parabollerle inşa edemedim. Ambert, "İnşa etmenin çılgın bir yolu" diye vurguluyor.

Tuhaf inşaatın altı aydan kısa sürede tamamlanması bekleniyor, dolayısıyla bu yöntem, projeleri hızlandırmak ve daha yaratıcı yapılar geliştirmek için popüler hale gelebilir.

Kaynak: https://www-tourinews-es.translate.goog/resumen-de-prensa/curiosidades/revolucionan-construccion-hotelera-con-impresion-3d_4483182_102.html?_x_tr_sl=es&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=es&_x_tr_pto=wapp

Resim: © Tourinews


Copyright 2020 Tourexpi.com - Alle Rechte Vorbehalten | Impressum | Über Uns
Web sitemiz tüm desktop, tablet ve mobil cihazlarda çalışmaktadır.
Tourexpi, turizm haberleri, Reisebüros, tourism news, noticias de turismo, Tourismus Nachrichten, новости туризма, travel tourism news, international tourism news, Urlaub, urlaub in der türkei, день отдыха, holidays in Turkey, Отдых в Турции, global tourism news, dünya turizm, dünya turizm haberleri, Seyahat Acentası,