Ryanair kar kaybıyla karşı karşıya kaldı - Tourexpi, sizler için turizmde olup bitenleri takip ediyor!



Uluslararası
Ryanair kar kaybıyla karşı karşıya kaldı
İrlandalı düşük maliyetli havayolu Ryanair, düşen bilet fiyatları nedeniyle bu yılın ilk çeyreğinde kârında önemli bir düşüş yaşadı.
Ryanair kar kaybıyla karşı karşıya kaldı

İrlandalı düşük maliyetli havayolu Ryanair, 2024/25 mali yılının ilk çeyreğinde önemli kar kayıpları yaşadı.

Şirketin patronu Michael O'Leary, talebin güçlü olduğunu ancak bilet fiyatlarının beklenenden daha zayıf geliştiğini açıkladı. Dolayısıyla Haziran ayı sonuna kadar geçen üç ayda vergi sonrası kâr, yıllık yüzde 46 düşüşle 360 ​​milyon avroya geriledi.

Edinilen bilgiye göre, dönem içerisinde yolcu sayısı yüzde 10 artarak 55,5 milyona yükseldi. Ancak Ryanair, ortalama bilet fiyatının geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 15 daha düşük olduğunu açıkladı. Bu gelişme ikinci çeyrekte de devam etti.

Havayolu, sipariş edilen yeni Boeing uçağının teslimatının daha fazla ertelenmemesi koşuluyla, yıl boyunca müşteri sayısının yüzde 8 oranında artarak 200 milyona çıkmasını bekliyor. (Tourexpi)

Resim: © AA


Copyright 2020 Tourexpi.com - Alle Rechte Vorbehalten | Impressum | Über Uns
Web sitemiz tüm desktop, tablet ve mobil cihazlarda çalışmaktadır.
Tourexpi, turizm haberleri, Reisebüros, tourism news, noticias de turismo, Tourismus Nachrichten, новости туризма, travel tourism news, international tourism news, Urlaub, urlaub in der türkei, день отдыха, holidays in Turkey, Отдых в Турции, global tourism news, dünya turizm, dünya turizm haberleri, Seyahat Acentası,