İkonik gözden düşmüş kruvaziyer markası yeniden canlandı - Tourexpi, sizler için turizmde olup bitenleri takip ediyor!



Uluslararası
İkonik gözden düşmüş kruvaziyer markası yeniden canlandı
İkonik Alman kruvaziyer markası Deilmann gözden düştükten sonra yeniden canlanıyor. Şirketin şu anki sahibi olan İsviçre şirketi ENS AG European Nautical Services, geçen yıl satın aldıkları bu tanınmış lüks marka altında nehir gezilerinin satışını şimdiden başlattı.
İkonik gözden düşmüş kruvaziyer markası yeniden canlandı

Touristik Aktuell'in haberine göre “Deilmann Luxury Selection”, gemi yolculuklarını Amerikan nakliye şirketi Uniworld Boutique River Cruises ile işbirliği içinde sunacak. Gemileri süit yolculukları, uşak hizmeti ve gurme mutfağı sunuyor.

1968 yılında Peter Deilmann tarafından kurulan nakliye şirketi, ZDF televizyonunda yayınlanan Das Traumschiff (rüya gemisi) dizisinde “başrolde yer alan” Deutschland gemisi sayesinde hızla popülerliğinin zirvesine ulaştı. Varisleri Hedda ve Gisa Deilmann, 2003 yılında şirketi devraldılar, altı yıl sonra şirket iflas ilan etti ve vergi kaçakçılığı, sahte yeminli beyan ve şirketin iflasında usulsüzlük yapmaktan mahkum edildiler. Nakliye şirketinin varlıkları, onları yavaş yavaş satan Aureliusse holding şirketi tarafından satın alındı.

Kaynak: https://www-tourinews-es.translate.goog/resumen-de-prensa/notas-de-prensa-empresas-turismo/reviven-iconica-marca-cruceros-caida-en-desgracia_4482788_102.html?_x_tr_sl=es&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=es&_x_tr_pto=wapp

Resim: © Public Domain


Copyright 2020 Tourexpi.com - Alle Rechte Vorbehalten | Impressum | Über Uns
Web sitemiz tüm desktop, tablet ve mobil cihazlarda çalışmaktadır.
Tourexpi, turizm haberleri, Reisebüros, tourism news, noticias de turismo, Tourismus Nachrichten, новости туризма, travel tourism news, international tourism news, Urlaub, urlaub in der türkei, день отдыха, holidays in Turkey, Отдых в Турции, global tourism news, dünya turizm, dünya turizm haberleri, Seyahat Acentası,