İklim aktivistleri birçok Avrupa havaalanına saldırıp felç etti - Tourexpi, sizler için turizmde olup bitenleri takip ediyor!



Uluslararası
İklim aktivistleri birçok Avrupa havaalanına saldırıp felç etti
Bilgisayar arızalarıyla geçen bir haftanın ardından Avrupa havalimanları, farklı iklim aktivistlerinin Almanya, Finlandiya, Norveç, Birleşik Krallık, İsviçre ve İspanya'daki farklı havaalanlarına saldırmak için koordineli çalışmasıyla bugün yine karmaşık bir güne uyandı .
İklim aktivistleri birçok Avrupa havaalanına saldırıp felç etti

Uluslararası 'Petrol Öldürürler' kampanyası kapsamında, küçük insan grupları koordineli bir şekilde farklı havalimanlarına erişim sağladı ve faaliyeti kesintiye uğratmak için kendilerini tutkalla piste tutturmaya çalıştı. Çoğu durumda güvenlik tarafından yakalandılar, ancak diğerlerinde başarılı oldular ve hava operasyonlarını etkilediler.

En çarpıcı örnek,  yolcu sayısına göre Almanya'nın altıncı en büyük havalimanı (2023'te 9,7 milyon) olan Köln/Bonn Havalimanı'nda sabah 5:45 civarında Letzte Generation'a bağlı beş kişilik bir grubun havalimanlarından birine girdiği yer. piste erişim sağlayan ve yere yapışan taksi yolları. Polis, sabah 9.15'te grubu tutuklamayı tamamladı ancak gün boyunca uçuşlarda gecikmeler ve iptaller bekleniyor.

Benzer bir olay Oslo'da (Norveç) de yaşandı ; Folk Mot Fossilmakta'nın üç üyesi sabah 6.00'da içeri girdi ve çitleri keserek ulaştıkları yola sıkıştı.

Just Stop Oil ile bağlantılı 7 kişi de Londra-Heathrow havaalanı (Birleşik Krallık) civarında bir tür eylem planlarken tutuklandı. İsviçre'deki Fosil Sübvansiyonlarını Bırakın ve Şimdi Harekete Geçin-Özgürleş'ten bir düzine aktivist , İsviçre'nin Cenevre ve Zürih havalimanlarına erişim yollarını kapattı.

Aktivistler mesajlarında Barselona-El Prat'ta (İspanya) düzenlenen eylem girişimine ve en az beş kişinin tutuklanıp para cezasına çarptırıldığına da gönderme yapıyor; Ancak bunu doğrulayan herhangi bir görsel bulunmuyor.

Kaynak: © https://www-tourinews-es.translate.goog/sucesos/activistas-climaticos-asaltan-paralizan-aeropuertos-europeos_4482602_102.html?_x_tr_sl=es&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=es&_x_tr_pto=wapp

Resim: © Köln Bonn Havalimanı'ndaki Aktivistlerin Fotoğrafları Letzte Generation


Copyright 2020 Tourexpi.com - Alle Rechte Vorbehalten | Impressum | Über Uns
Web sitemiz tüm desktop, tablet ve mobil cihazlarda çalışmaktadır.
Tourexpi, turizm haberleri, Reisebüros, tourism news, noticias de turismo, Tourismus Nachrichten, новости туризма, travel tourism news, international tourism news, Urlaub, urlaub in der türkei, день отдыха, holidays in Turkey, Отдых в Турции, global tourism news, dünya turizm, dünya turizm haberleri, Seyahat Acentası,