Iberia, Air Europa için önemli bir Karayip destinasyonuna kapasitesini yüzde 20 artıracak - Tourexpi, sizler için turizmde olup bitenleri takip ediyor!



Uluslararası
Iberia, Air Europa için önemli bir Karayip destinasyonuna kapasitesini yüzde 20 artıracak
Balear havayolunun satın alınmasının reddedilmesinin ardından IAG, önümüzdeki kış için Karayip ülkesine olan rotalarda artış olduğunu duyurdu.
Iberia, Air Europa için önemli bir Karayip destinasyonuna kapasitesini yüzde 20 artıracak

Air Europa'nın satın alınmasını reddettikten sonra Iberia, Balear havayolu için önemli destinasyonları fethetmeye tamamen başlamaya karar vermiş gibi görünüyor. Bu, yalnızca tek bir rotayı (Air Europa'nın üç rotası var) sürdürmesine rağmen, Iberia'nın gelecek kış için rotalarda bir artış gerçekleştirdiğini ve Madrid ile Santo Domingo arasındaki 125.000 koltuğa ulaştığını duyurduğu Dominik Cumhuriyeti için de geçerli.

Ekim 2024'ün sonundan gelecek yılın Mart ayına kadar sürecek bu dönemde Iberia, uçuşlarını kademeli olarak Kasım'da 8, Aralık'ta 10 ve Ocak'ta 11 haftalık frekansa çıkaracak. Şubat ve Mart aylarında da 10 haftalık frekansa sahip olacak. Toplamda bu, geçen yıla göre yüzde 20'den fazla, 2019'da ise salgın öncesi rakamlara göre yüzde 50'lik bir büyümeyi temsil ediyor.

Aslında Iberia, yıl içinde İspanya ile Dominik Cumhuriyeti arasında yaklaşık 230.000 koltukla 2024 yılı boyunca sunduğu toplam kapasitede de bir artış sunuyor. Bu, geçen yıla kıyasla %11'lik bir artışı ve pandemi öncesine benzer bir rakamı temsil ediyor.

Air Europa ile rekabet

Dominik Cumhuriyeti'ndeki bu kayda değer kapasite artışına rağmen Air Europa bu konuda Iberia'yı yenmeye devam ediyor. Yukarıda da bahsettiğimiz gibi sadece güzergah sayısı açısından değil, koltuk sayısı açısından da:

Sunulan rotalar

Air Europa: Balearic havayolu Madrid'den Santo Domingo, Punta Cana'ya uçuyor ve bu yıl Santiago de los Caballeros destinasyonuna giriş yaptı.

Iberia: Madrid'den Santo Domingo'ya uçun. 

Yetenek

Air Europa: Havayolunun başkanı Juan José Hidalgo'nun yaz başında açıkladığı gibi şirket, bu yıl Dominik Cumhuriyeti'ne 391.000 koltuk sunacak. Ancak bu kapasite, Amerika Birleşik Devletleri FAA'nın, tam olarak Santo Domingo rotası için kullanılan model olan 895 Dreamliners'ı (B787) yere indirme talebi sonrasında etkilenebilir.

Iberia: Şirket bu yıl boyunca yaklaşık 230.000 koltuk sunacak.

Kaynak: https://www-tourinews-es.translate.goog/empresas-turismo/iberia-anuncia-incremento-plazas-dominicana-destino-caribe-clave-air-europa_4482802_102.html?_x_tr_sl=es&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=es&_x_tr_pto=wapp

Resim: © Iberia


Copyright 2020 Tourexpi.com - Alle Rechte Vorbehalten | Impressum | Über Uns
Web sitemiz tüm desktop, tablet ve mobil cihazlarda çalışmaktadır.
Tourexpi, turizm haberleri, Reisebüros, tourism news, noticias de turismo, Tourismus Nachrichten, новости туризма, travel tourism news, international tourism news, Urlaub, urlaub in der türkei, день отдыха, holidays in Turkey, Отдых в Турции, global tourism news, dünya turizm, dünya turizm haberleri, Seyahat Acentası,