Eurowings muhteşem yenilikleri kutluyor: Mallorca´da sıcak hava balonu vaftiz edildi - Tourexpi, sizler için turizmde olup bitenleri takip ediyor!



Uluslararası
Eurowings muhteşem yenilikleri kutluyor: Mallorca´da sıcak hava balonu vaftiz edildi
Vaftiz annesi Victoria Swarovski ve CEO Jens Bischof Mallorca üzerinde süzülüyor.
Eurowings muhteşem yenilikleri kutluyor: Mallorca´da sıcak hava balonu vaftiz edildi

Güneşli Mallorca adasındaki Hacienda Son Antem Golf Resort'un pitoresk ortamında, yeni Eurowings sıcak hava balonunun vaftiz töreni dün akşam gerçekleşti. Politika, ekonomi ve medyadan üst düzey isimlerin de aralarında bulunduğu yaklaşık 60 davetli konuk, Eurowings CEO'su Jens Bischof ve girişimci ve sunucu Victoria Swarovski ile birlikte bu özel etkinliği kutlamak için bir araya geldi.

1 Nisan Şakasından gerçeğe: Yeni balon, Eurowings'in her gün uçtuğu rüya destinasyonlarına bir övgü niteliğindeki ünlü Burgundy Dreams Victoria I adını taşıyor. Büyük, renkli balon sekiz kat yüksekliğindedir (22 metre) ve Eurowings'in renklerini ve yazılarını taşımaktadır. Onu özel kılan şey tek başına bu değil; çünkü jet tasarımında bir uçağın ana hatlarını gösteren ilk sıcak hava balonu: önde bir kokpit, arkada kuyruk ünitesi ve yanlarda kanatlar.

Hikaye bir 1 Nisan şakası olarak başladı: 1 Nisan 2024 tarihli bir basın bülteninde 'Eurowings, sıcak hava balonu işine giriyor' yazıyordu. Hikayeye verilen tepki o kadar büyüktü ki, düzinelerce ve çok sayıda balon pilotu Eurowings'e başvurdu. Taraflar bordo renkli balonla Mallorca uçuşlarının ne zaman başlayacağını sordu. Almanya'nın 1 numaralı tatil havayolu şirketi, yaşanan mutluluk karşısında hayalleri gerçekleştiren kişi olarak en sevdiği rolü hatırladı ve daha fazla uzatmadan sıra dışı uçan nesneyi üretti. Balon Barselona'daki bir fabrikada özelleştirildi. Bundan sonra on yıl boyunca bir dönüm noktası olarak adanın üzerinde süzülecek.

Balona Mallorca adını verme kararı tesadüf değil: Ada, onlarca yıldır Almanların mutlak favori destinasyonu ve aynı zamanda Eurowings'in de ikinci evi. Eurowings CEO'su Jens Bischof, "En büyük uluslararası istasyonumuz ve şu anda neredeyse 1.000 çalışanımızla Mallorca, Almanya dışındaki merkezimizdir" diyor.

İsim verme töreni, balonun Mallorca'nın akşam gökyüzüne etkileyici bir şekilde yükselmesiyle sona erdi. Burgundy Dreams Victoria I artık yalnızca seyahat tutkusunu değil aynı zamanda Almanya'nın en büyük tatil havayolu şirketi Eurowings'in temsil ettiği hafifliği ve tüm duygusal deneyimleri de simgeliyor. (Tourexpi)

Resim: © Eurowings


Copyright 2020 Tourexpi.com - Alle Rechte Vorbehalten | Impressum | Über Uns
Web sitemiz tüm desktop, tablet ve mobil cihazlarda çalışmaktadır.
Tourexpi, turizm haberleri, Reisebüros, tourism news, noticias de turismo, Tourismus Nachrichten, новости туризма, travel tourism news, international tourism news, Urlaub, urlaub in der türkei, день отдыха, holidays in Turkey, Отдых в Турции, global tourism news, dünya turizm, dünya turizm haberleri, Seyahat Acentası,